Bavngaard Logo
Booking
Book tid ved psykolog i Aarhus

Booking


Her kan du booke en tid direkte 


Leder du efter online kurser klik her 

 
 
 
 
 

Skriv til mig

Du er velkommen til at skrive til mig. Det kan være du har et særligt ønske til en tid, er i tvivl om jeg kan hjælpe dig med dit problem, vil aftale supervisionsforløb  eller er i tvivl om det er bedst at booke en dobbeltsession. Betaling og Afbud

Betalingsmetode


I min klinik betaler du, når du booker en tid.
Pengene reserveres på din konto, indtil tidspunktet for din terapi, hvorefter de bliver trukket. På denne måde bruger vi ikke din tid på at ordne betaling, men kan koncentrere os om din terapi.

Kvitering


Når betalingen opkræves sendes en faktura automatisk. 

På dit konto-udtog vil teksten: LOUISE S BAVNGAARD stå ud for betalingen.

Afbud 


Afbud skal gives mindst 24 timer inden samtalen, så jeg har mulighed for at give tiden til en anden.
Afbud meldes via bookingsystemet (kræver oprettelse af bruger). Ellers pr mail.

Ved for sent afbud eller udeblivelse, bliver den fulde pris trukket fra din konto.

Afbud ved Psykolog

Mine handelsbetingelser for Online kurser

Adgang til online kurser

Du vil ved køb af et online kursus få adgang til videoerne i en begrænset periode. Det vil fremgå af det enkelte kursus, hvor længe du har adgang.

Reklamation ved køb af online kurser

Jeg bestræber mig på at yde en god service og have glade kunder. Hvis et onlinekursus mod forventning ikke lever op til dine forventninger, kan du kontakte mig inden for en måned efter købet. Skriv en mail til psykolog@bavngaard.com, så vil jeg forsøge at finde en løsning.

Fortrydelsesret ved køb af online kurser

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten gælder dog ikke på samme måde ved levering af digitalt indhold herunder online kurser, da du har adgang til indholdet med det samme. Når du bestiller et online kursus, giver du dermed samtykke til frasigelse af retten til at fortryde købet.

Afbud ved Psykolog

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Psykologpraksis Bavngaard. 

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Psykologpraksis Bavngaard

unsplash